DEN BLOMSTERTID NU KOMMER...

Sommartider, hej hej, sommartider! Äntligen är den här med de varma vindarna, de ljusa nätterna och de sköna solstrålarna mot ansiktet. Sommaren är en tid på året då det ska ätas massa glass men framförallt en tid att spendera med människor vi älskar. Juni, juli och augusti är månader fyllda med stunder vi önskade varade förevigt, se till att i alla fall kunna spara på minnet som fotografi.

BEVARA ALLA MINNEN

Alla minnen är värda att förevigas för att sedan framkallas för att i vintertider plockas fram och värma både kropp och hjärta. Hur vill du minnas sommaren 2018, i en högkvalitativ fotobok eller på ett mobilskal att bära med överallt? 

sommarens bästis

Fånga sommaren i ett klick. Instax Mini 9 är utrustad med optisk zoom, close-up lins, selfiespegel och finns i tre fina kulörer.

KÖP DIN IDAG

GLÖM INTE BORT FILMEN!

När minnen ska förevigas får inte filmrullen ta slut. Se till att ladda upp med extra film så du inte står utan på utflykten. Välj mellan 10-och 20pack.

KÖP NU

sommaren i en bok

Mycket handlar om hur minnen presenteras, sätt dig ned och summera semestern och gör en fotobok av sommarens highlights. 

DESIGNA DIN IDAG

framkalla sommar

Ett utprintat sommarminne säger mer än 1000 ord, rama in det i ett collage, häng upp på kylen eller använd som vykort. Endast fantasin sätter gränser.

BESTÄLL FOTOGRAFIER

nyhet: instax-album

Att hålla koll på sina instaxbilder är svårt, framförallt när minnena blir många. Samla alla i ett album som är lätt att bära med då det inte är större än en plånbok.

SAMLA DINA MINNEN

somriga vibrationer

Bär med dig solstrålarna var du en går. Gör det lätt att hitta d-vitamin även en gråmulen dag. Fixa sommar på telefonen!

KÖP NYTT SKAL IDAG