Avslutningskläder

Förutom minnen i form av klassbild, skolkatalog och porträttbild erbjuder Kungsfoto snygga, hållbara och stiliga profilkläder och prylar till lärare och elever, stor som liten. Profilmaterial som får din skola att synas på bästa sätt oavsett årstid.

AVSLUTNINGSKLÄDER

Dags att beställa avslutningskläder till alla 9:or? Välj bland olika tröjmodeller i olika färger, tryck och storlekar. Dessutom kan ni designa ert egna tryck på tröjorna. Se broschyr med beställningsformulär.

Broschyr + beställning


JULKLAPPSTIPS TILL DIG

Vintern är snart här och med det julen. Just nu är det extra bra pris på profilmaterial som passar perfekt att ge bort i present till kollegorna för att tacka för ett bra år. Sista dag att beställa julklappar med tryck på är 3 december.

Spana in alla läckra prylar som vår tomte har i sin julklappssäck. Vad vill du ge bort i present? Kolla in julklappslistan nu.


Beställ enkelt idag

Skolbutiken

Vet du exakt vad du vill beställa? Slipp strul med broschyrer och lösa lappar. Fyll i allt digitalt direkt via skolbutiken.

Se vårt produktutbud

Profilkläder, reflexer, accessorarer och mycket mera som passar lärare, pedagoger såsom eleverna själva. Se produkter.

Kontakta säljare

Behöver du hjälp med din beställning eller rådgivning hur många du ska beställa? Skriv ett mail till: skolbutiken@kungsfoto.se, så hjälper vi dig.